Bote Scholtens

Bote Scholtens

Bote Scholtens werkt sinds 2011 als adviseur bij Twynstra Gudde en helpt opdrachtgevers met het verbeteren van de facilitaire dienstverlening. Bote is gespecialiseerd in het ontwikkelen van dienstverleningsconcepten en heeft zich de afgelopen jaren verdiept in het fenomeen ‘Vastgoed as a Service’.

 
Hanneke van Schijndel

Hanneke van Schijndel

Hanneke van Schijndel heeft zich gespecialiseerd in duurzaamheid en circulaire economie binnen de gebouwde omgeving. Ze adviseert organisaties ten aanzien van het verduurzamen van hun huisvestingsportefeuille en onderzoekt samen met organisaties de mogelijkheden tot het circulair maken van de bedrijfsvoering. Hannekes intrinsiek duurzame motivatie zorgt ervoor dat zij in haar werk altijd op zoek gaat naar kansen op het gebied van circulaire economie.  

 
Corinna van Diepen-Knegjens

Corinna van Diepen-Knegjens

Als partner van Twynstra Gudde voelt Corinne zich daadwerkelijk ondernemer in dit vakgebied. Ze werkt aan nieuwe inzichten, strategieën en implementatietrajecten. Maar het leukste is en blijft het werk zelf: samen met managementteams inhoudelijk en organisatorisch nieuwe avonturen aangaan. Haar kracht ligt in het analyseren en oplossen van complexe opgaven. Dit met gevoel voor de belangen van iedereen die erbij betrokken is.

 
Bob de Wit

Bob de Wit

Prof.dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij oprichter en directeur van Strategy Works in Rotterdam, een adviesbureau dat al 15 jaar actief is in strategie ontwikkeling. De Wit is tevens lid van meerdere adviesraden waaronder de Journal of Change Management en de Rotterdam Economic Council. Zijn persoonlijke missie is het combineren van academische ‘rigor’ en praktische ‘relevance’. Bob de Wit heeft een bachelor degree in Psychologie en een MBA aan het Interdisciplinary Institute Bedrijfskunde in Delft. Daarna behaalde hij een een PhD in Management Science aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hier doceerde hij vervolgens strategie in meerdere masterprogramma’s.

 
Richard Kuijpers

Richard Kuijpers

Eigenaar/directeur Smartrobot.Solutions

 
Joke Veenstra

Joke Veenstra

Joke heeft een voorliefde voor nieuwe en slimme toepassingen van technologie en Agile werken. Ze is continu op zoek naar start-ups om de facilitaire markt te inspireren en innoveren. Daarnaast is ze auteur van het Facility Management Markt Onderzoek 2017.

 
Thysia Kleijwegt

Thysia Kleijwegt

Thysia houdt zich bezig met de toegevoegde waarde van technologieën als Virtual Reality, gericht op het verbeteren van dienstverlening en het verhogen van gebruikerstevredenheid (van gebouwen). Thysia is een creatieve, enthousiaste en mensgerichte adviseur. Combineren en verbinden zijn typerende kenmerken voor haar. Door de combinaties van werk- en studierichtingen heeft ze geleerd hoe ze verbindingen kan leggen tussen activiteiten en werkvelden.

 
Bob Hutten

Bob Hutten

Algemeen Directeur van culinair en gastvrijheidsdienstverlener Hutten, initiatiefnemer van De verspillingsfabriek en THREE-SIXTY, het nieuwe innovatiecentrum voor circulair ondernemen. Hutten zet betekenisvol ondernemen centraal en vecht tegen de verspilling van voedsel en van talent.

 
Rudy Kor

Rudy Kor

Er zijn drie onderwerpen waar Rudy, partner bij Twynstra Gudde, zich in de afgelopen dertig jaar beroepshalve mee bezig houdt: het helpen van opdrachtgevers en projectleiders om hun projecten effectiever te managen, het ondersteunen van managers bij het slimmer inrichten van hun organisatie en als derde het helpen van adviseurs bij hun professionalisering. In de afgelopen jaren heeft Rudy als (co-)auteur zo'n 15 boeken over leiderschap, organisatiekunde en projectmanagement geschreven. Het meest recente boek is 'Project Canvas - samen naar de kern van je project'.

 
Anne Wernand

Anne Wernand

Behavioral Researcher bij Mapiq. Anne werkt sinds 2014 bij Mapiq. Mapiq creëert exact de plek met de mogelijkheden die een individu op een bepaald moment nodig heeft. Met onze software willen we medewerkers in staat stellen zo effectief mogelijk gebruik te maken van kantoorgebouw. Kennis over de behoefte van kantoorgebruikers staat hierbij centraal.

 

Bekijk het programma

DAG 1 - 11 SEPTEMBER - De Nieuwe Stad, Amersfoort
Wend- en weerbaar FM

DAG 2 - 25 SEPTEMBER - RDM Makerspace, Rotterdam
Trend #1: Technologie

DAG 3 - 30 OKTOBER - Three Sixty, Veghel
Trend #2: Circulair

DAG 4 - 22 NOVEMBER - YESDELFT, Delft
Trend #3: Flexibel organiseren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.