Speel in op de veranderingen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Tijdens deze masterclass krijgt u alle handvatten om uw organisatie wend- en weerbaar te maken. Maak uw organisatie Future Proof.

Facto en Twynstra Gudde hebben een 4-daagse masterclass ontwikkeld waarin het wend- en weerbaar maken van uw organisatie voorop staat. Op vier bijzondere locaties wordt u door experts meegenomen op basis van leren, zien, ervaren & doen.

In deze masterclass worden de belangrijkste trends binnen Facility Management behandeld:

  • TECHNOLOGIE
  • CIRCULAIR
  • FLEXIBEL ORGANISEREN

Uitgangspunten

Vanuit het FM-marktonderzoek 2017 hebben we gekeken naar de belangrijkste trends richting 2020 om wend- en weerbaar te zijn. Zo is de inzet van technologie nog steeds de belangrijkste trend voor facility managers. Trend 2 is circulair facility management en trend 3 is flexibel organiseren, waar Agile en Lean Startup belangrijke voorbeelden van methodes zijn.

Opzet programma

De masterclass start met een introductiedag op de strategische noodzaak en visie op wend- en weerbaar organiseren. Vervolgens staan de andere dagen in het teken van één van de drie trends.

Ter voorbereiding van de masterclasses ontvangt u eerst een online introductie over het onderwerp welke behandeld wordt..

Elke dag bestaat uit de elementen LEREN, ZIEN, ERVAREN & DOEN.
Onder begeleiding van experts vat u iedere dag samen in het speciaal voor deze masterclass ontwikkelde Future Proof Canvas.

Na elke dag ontvangt u een digitale wrap-up met tips & tricks.

Bekijk het programma per dag

DAG 1 - WEND- EN WEERBAAR FM

DAG 2 - TECHNOLOGIE

DAG 3 - CIRCULAIR

DAG 4 - FLEXIBEL ORGANISEREN

Bekijk het programma

DAG 1 - 11 SEPTEMBER - De Nieuwe Stad, Amersfoort
Wend- en weerbaar FM

DAG 2 - 25 SEPTEMBER - RDM Makerspace, Rotterdam
Trend #1: Technologie

DAG 3 - 30 OKTOBER - Three Sixty, Veghel
Trend #2: Circulair

DAG 4 - 22 NOVEMBER - YESDELFT, Delft
Trend #3: Flexibel organiseren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.